uitkomst

uitkomst

The Effects of Massage

De effecten van massage verschillen van persoon tot persoon en om verschillende redenen, zoals bijwerkingen van bepaalde medicijnen of de natuurlijke bijwerkingen van uw leeftijd, maar de wetenschap begint de waarde van een regelmatige massage te begrijpen.

Hoe zou je het vinden om regelmatig gemasseerd te worden?Stel je het gevoel voor van zachte en zijdezachte lakens die van top tot teen over je lichaam stromen. Je zou je niet alleen ontspannen voelen, maar het zou ook wonderen doen voor je fantasieleven en je seksleven. Er zijn enkele gevallen gemeld van stellen die bij elkaar zijn gebleven door een regelmatige massage van hun therapeut tot beginners die vaak te verlegen zijn om om een ​​massage te vragen.

Nieuwe studies en onderzoeken beginnen aan te tonen dat lichaam, geest en ziel zo nauw met elkaar verbonden zijn. Een deel daarvan zijn emoties. Het menselijk lichaam wordt beschouwd als bijna volledig samengesteld uit water. Water maakt 55 procent van het lichaam uit en alle organen in het lichaam bestaan ​​grotendeels uit water. Er zijn zelfs hele systemen (ect. Ten eerste het bloed, stuitbeen en rhea, maar later) die voor bijna 90 procent uit water bestaan. Je zou niet denken dat dit een probleem zou zijn, maar dat is het wel. Wie van ons heeft het gezegde niet gehoord: water kan reizen, water gaat door de hersenen, maar belangrijker nog, het kan niet worden geroken door dezelfde persoon op meer dan honderd kilometer afstand.

Het water in en rond het lichaam bestaat uit waterstof, zuurstof, kooldioxide, zout magnesium, kalium, calcium, magnesium, natrium, fosfor, calciumoxalaat, zwavel, ammoniak, aminozuren, hormonen en andere belangrijke stoffen die het lichaam nodig heeft om te functioneren naar behoren. Het is het element dat ervoor zorgt dat alle processen in het lichaam regelmatig en gemakkelijk plaatsvinden.

Er zijn verschillende soorten water op aarde. Voordat de ionische mineralen in het midden van de jaren 2000 op grote schaal werden gebruikt, was en is water van nature overal op deze planeet in overvloed en is er nu in overvloed. Bij de productie van drink- en kookwater is het niet nodig om alles helemaal opnieuw te maken. Je kunt zakken stenen of smaragden kopen bij de meeste mineraalwinkels en het goed maken met fruit, groenten en wat kruiden uit je keuken. Smaragdkristallen zijn sinds kort in de handel verkrijgbaar!

U vindt er tal van mineralen met verschillende specifieke natuurlijke eigenschappen. gedragen door water en verdamping uit water zijn enkele van die mineralen. mineralen zijn niet hetzelfde als de elementen waterstof, zuurstof, koolstofdioxide en het zogenaamde "levende" of "actus" water. illegaal is om afvalmateriaal in de bergen te dumpen, kun je een overvloed aan land vinden dat is achtergelaten om te vinden met minerale afzettingen. Hoge hitte, verdamping, hoge drukken zijn misschien niet aan te raden in een huis of bedrijf. hoe dan ook, je water laten testen op mogelijk ongezonde elementen kan het enige zijn dat je kunt doen, voor jezelf of je gezin.

Hoewel het element magnesium essentieel is voor een goede hart- en hersenfunctie, kan een overmaat stoornissen in het immuunsysteem veroorzaken. Overleg met een gekwalificeerde professional over de hoeveelheid dagelijkse magnesiumsuppletie die u zou moeten krijgen.

Artsen, voedingsdeskundigen, kruidkundigen en andere holistische beoefenaars bevelen verschillende vitamine- en mineralensupplementen aan om een ​​optimale vitaliteit te behouden. Van degenen die gemakkelijk door het lichaam kunnen worden opgenomen, zijn de top drie mineralen, vitamines en enzymen. Eenvoudige suikers kunnen het lichaam ook van voedingsstoffen voorzien, maar controleer het etiket van de suiker voordat je het koopt. processen zoals genetisch gemodificeerde, gehydrogeneerde plantaardige oliën en toegevoegde suikers in diepvriesproducten en snacks, veranderen helaas onze genen. Is het niet interessant dat sommige van de producten die we kopen zijn veranderd, zodat ze ons in de toekomst niet meer zullen voeden?

Sommige van de processen om natuurlijke mineralen uit de planten te extraheren, zijn dat ze worden gezuiverd, te beginnen met het weekproces waarbij magnesiumsulfaat, magnesiumwaterstoffosfaat, natriumsilicaat en andere chemische middelen aan water worden toegevoegd. De planten worden vervolgens blootgesteld aan een hoge temperatuur die de natuur nog nooit eerder heeft ervaren. enkele dagen onafgebroken rustend en vervolgens willekeurig uit de oorspronkelijke zaden geplukt. Duizenden jaren lang werd het magnesium samen met de plant blootgesteld aan intense hitte en werd het nooit meer teruggezien. Het magnesiumsulfaat wordt chemisch veranderd in magnesiumchloride, dat de smaak en het aroma van kruidensupplementen behoudt.

Mensen hebben voedingsbronnen van alkalisch water nodig dat 5 delen alkalisch is om het lichaam te voorzien van de juiste pH-balans, wat ook de basis is van gezonde alkalische voeding. Dat is het onderliggende thema van Holistic Health. Door alles te onderzoeken wat er op internet te vinden is, kom je erachter dat je maar 5 simpele dingen nodig hebt, maar soms is het zo makkelijk om te doen, daarom blijven we zoeken naar de makkelijke manier.

Om u een voorbeeld te geven, hier zijn twee links waar u allerlei informatie over holistische gezondheid kunt vinden. De eerste is http://holistichealth.organ en de tweede is http://indHydeleit.org. Zodra u een eenvoudige zoekopdracht naar deze sites uitvoert, weet ik zeker dat u dat zult hebben

Maurice Henderson

Back to top