uitkomst

uitkomst

Hoe je vertrouwen in je leven kunt ontwikkelen

Bewustzijnscoaching

Zodra je loslaat wat niet “jij” is, ontwikkel je vertrouwen in je leven. Vertrouwen in de wetenschap dat er dingen zijn die je goed doet, en met de toezegging dat je zult blijven groeien en nieuwe vaardigheden zult ontwikkelen. Er is een hele rijkdom aan nieuwe informatie en mogelijkheden waarvan je je niet bewust zult zijn totdat je je eigen innerlijke kompas volgt, inclusief wat je belangrijk vindt, wat je voelt dat het beste voor je zal zijn en hoe die dingen het beste uitgevoerd kunnen worden.

Ze worden steeds duidelijker naarmate je ontdekt wat je werkelijk wilt en belangrijk vindt. Dit alles wordt onthuld zodra je leert hoe je zelf reflecteert en contact maakt met je eigen emotionele leiding. De geschenken die je nodig hebt om je rijkdom te bereiken zijn er voor degenen die bereid zijn de moeite te doen.

Een bewuste mindset help je leven verbeteren

Er is geen slechter ding dat je in je leven kunt doen dan vast te blijven zitten in een baan die je haat en waar je niet gepassioneerd over bent. Er is niets belangrijker dan de vervulling van je droom of om minder te gebruiken dan je waardeert. Dit is zelfkennis en zelfmeesterschap. \

Het gaat om het hele wezen omdat alle delen van jezelf intiem verbonden zijn; geest, lichaam en emoties. Dit is je kans om te geven en te geven ten bate van veel mensen. Door een sessie Bewustzijns coaching wordt je bewust van de mogelijkheden die je overweldigen, en neemt beslissingen die uiting geven aan je enthousiasme en inzet voor een positievere zin van het leven. Je wordt je bewust van wat je werkelijk wilt in plaats van je energie te steken in wat handig, gemakkelijk is, of “omdat je man of vrouw daar boos over zou zijn”.

Met andere woorden, het is uw tijd om te doen wat in het beste belang is van uw hogere zelf, en om u bewust te zijn van de wijsheid van wat u op een bepaald moment aan het doen bent. Het is niet alleen voor psychologisch inzicht, maar denk erover na.

Tip vanuit een bewustzijns coach

Het zal je veel meer geluk brengen zegt een bewustzijn coach. Als je leert op je eigen gevoel te vertrouwen, zul je in staat zijn een zorgelozer leven te leiden. Hierdoor zul je innerlijk vertrouwen kunnen ontwikkelen, zodat je je gesteund en beschermd voelt. Dus je wilt meer van wat je ook doet om anderen te helpen? Dit is een van de dynamieken van zelfzorg. Jezelf uitnodigen om voor jezelf te zorgen is niet hetzelfde als jezelf vernederen. Een paar jaar terug, herinner ik me Edison als een zeer bezorgde man. Hij was andermans citaat, voor een deel de kritiek en kritiek die hem toue leek. Hoe ijverig hij ook deed wat zogenaamd werkte, zonder succes, de mensen bleven meer punten toevoegen. Hij dacht dat hij niet genoeg tegemoet kwam aan de hindernissen die voor hem lagen, en dus probeerde hij andere benaderingen. Daarna stopte hij ermee of veranderde hij zijn aanpak volledig.

Maurice Henderson

Back to top