uitkomst

uitkomst

Haal het meeste uit uw massage – weet waar u aan begint!

Massage Tilburg

Massage is een goede manier om te ontspannen, stress te verlichten en uzelf te verwennen. Het is echter niet voor iedereen weggelegd. Als u ervoor kiest om een massage te krijgen, zorg er dan voor dat het een massage is waar u zich prettig bij voelt. En vergeet niet dat uw masseuse u zal aanraken op gevoelige plaatsen. Het is belangrijk dat u weet wat voor soort massage u krijgt voordat u een afspraak maakt en ermee instemt dat u wordt aangeraakt. Er zijn veel verschillende soorten massages, maar ze zijn niet allemaal bedoeld om te ontspannen. Sommige Ontspanningsmassages kunnen pijn doen en zelfs als seksuele intimidatie worden beschouwd als de persoon die de massage geeft dit doet zonder uw toestemming en u in plaats daarvan aanraakt op een manier die u ongemakkelijk maakt. Lees verder om meer te begrijpen over de verschillende soorten massages – hun voors, tegens, voordelen en risico’s:

Wat is een lichaamsmassage?

Lichaamsmassage is een niet-seksuele aanraking van je hele lichaam om stress en spanning te verlichten, de bloedsomloop te verbeteren en je gevoel van welzijn te vergroten. Het is een populaire spa-behandeling die kan worden gegeven in een kamer of op een massagetafel. Een lichaamsmassage richt zich op uw spieren en zachte weefsels met technieken zoals kneden, drukken, wrijven en strelen. Het kan ook strekoefeningen, gewrichtsmobilisatie en drukpuntwerk omvatten. U kunt kiezen tussen een volledige lichaamsmassage of een gerichte massage – waarbij alleen specifieke delen van het lichaam worden behandeld. U kunt het type massage ook kiezen op basis van het soort olie of lotion dat wordt gebruikt – zoals kokosolie, amandelolie of andere geparfumeerde oliën. Het is aan te raden geen massageoliën met sterke geuren te gebruiken, omdat die op gevoelige plaatsen irriterend kunnen werken.

Voetmassage

Een voetmassage wordt vaak gegeven als een manier om stress en spanning in je voeten te verlichten. Het kan worden gedaan met je schoenen aan of uit, meestal met olie of crème. Een voetmassage is een geweldige manier om te ontstressen en te ontspannen. Het kan ook de bloedcirculatie verbeteren en de kans op bloedstolsels verminderen. Voetmassage kan ook helpen om pijn in uw onderrug en benen te verlichten door spanning in deze gebieden los te laten. Het kan ook helpen om de symptomen van fasciitis plantaris te verminderen.

Massage van de stoelgang

Massage van de stoelgang is een vorm van lichaamsmassage die op een kruk of stoel wordt gegeven. Het is een niet-seksuele massage die zittend op een kruk wordt gegeven. Deze massage helpt spanning en pijn in de rug en benen te verlichten. Het heeft ook bijkomende voordelen zoals het verbeteren van de spijsvertering en het voorkomen van constipatie en aambeien.

Wat u moet weten voordat u een massage krijgt

Overweegt u een massage te nemen? Voordat je een afspraak maakt, zijn er een paar dingen die je moet weten. Duur – Krijgt u een volledige lichaamsmassage of alleen een voetmassage? Hoe lang zal het duren? Wat voor soort massage wordt er gegeven en hoe lang duurt het? Wilt u volledig gekleed zijn of wilt u uitgekleed worden? Locatie – Waar krijgt u de massage? Kent u de plaats? Is het schoon? Heeft het de juiste bewegwijzering en hygiëne certificaten? De persoon die de massage geeft – Voelt u zich op uw gemak bij de persoon die u de massage geeft? Kent u deze persoon? Zijn ze opgeleid en bevoegd om massages te geven? Heb je hun recensies gelezen en naar referenties gevraagd? Risicofactoren – Wat zijn de risico’s verbonden aan dit type massage? Zijn er ziektes of infecties die verband houden met dit type massage?

Maurice Henderson

Back to top