uitkomst

uitkomst

De funderingsstenen

De fundamenten van de levensstijl van drinkwater en hydratatie zijn welzijn. De natuur is er in overvloed, wij ook. Drink er elke dag veel van. Als je het niet gewend bent, ga dan eerst op een watergevoelig dieet en kijk hoe je je na een paar weken voelt. Je voelt je tenslotte zeker anders zonder jezelf te beroven. Water is het belangrijkste dat je kunt binnenkrijgen, dus geef de gelegenheid om het in je dagelijkse leven beschikbaar te maken voor jou en je dierbaren.

Water is een universeel oplosmiddel; het is in en uit, in en uit. Het is de bouwsteen van het leven, het is de moeder van alle verbindingen, het is het belangrijkste element op de planeet. Het leven hier op aarde kan niet bestaan ​​zonder water. Als we het hebben over de moeder van alle verbindingen, moeten we eens kijken naar het water zelf. Water is het belangrijkste dat je kunt binnenkrijgen, dus geef de gelegenheid om het in je dagelijkse leven beschikbaar te maken voor jou en je dierbaren. bevestigt de enorme hoeveelheid wetenschappelijke studies die over water zijn gedaan. Deze studies tonen aan dat voedingswater specifieke gezondheidsproblemen geeft aan mensen. Water lest niet alleen onze dorst, het verwijdert ook de gifstoffen die zich in ons lichaam ophopen. Zodra het afvalproduct van het lichaam de capaciteit van het water ontgroeit, wordt het automatisch uitgescheiden. Mensen zouden echter elke dag acht tot tien glazen water moeten drinken. Water is het belangrijkste dat je kunt binnenkrijgen, dus geef de gelegenheid om het in je dagelijkse leven beschikbaar te maken voor jou en je dierbaren.

Wie moet drinken?

We zouden hetzelfde water moeten drinken, en in dezelfde hoeveelheden, uit elk deel van de wereld, vooral in de rijkste ontwikkelingslanden. Als u en uw gezin uit Gut, Afrika, Zuid-Amerika of Azië komen, moet u meer water drinken dan iemand die uit gematigde klimaten aan de andere kant van de wereld komt. Het mediterrane dieet vereist een dagelijkse inname van ten minste tien glazen water, maar dat is misschien nog steeds niet genoeg voor uw behoeften. Als je vol zit met mineralen en een dikke darm hebt die gifstoffen afvoert, drink dan meer. U moet ook overwegen om multivitaminesupplementen te nemen om te voldoen aan de dagelijkse calciumbehoeften van vitamine D, calcium voor sterke botten, kalium voor ondersteuning van het hart en het zenuwstelsel, ijzerformemie en foliumzuur om darmkanker, leverkanker en zuigelingen met een laag geboortegewicht te voorkomen . De beste multivitaminetablet is die met de letters C en D.

Vervang elke dag de helft van de glazen door sojamelk en een banaan.

Je weet waarschijnlijk al dat officiële voeding goed voor ons is, maar wist je dat het net zo belangrijk is dat we elke dag drie tot vijf glazen water drinken? Ja het is waar.

Veel onderzoeken hebben aangetoond dat de overgrote meerderheid van de ziekten waar patiënten over klagen eenvoudigweg verband houden met de levensstijl: stress, roken, gebrek aan lichaamsbeweging of slaap, gebrek aan vezelrijke groenten en fruit en alcoholmisbruik. Een algemene conclusie waar veel artsen zich aan houden, is dat "levensstijlgerelateerde ziekten bij de meerderheid van de patiënten ofwel direct worden veroorzaakt door de levensstijl of er sterk mee samenhangen."

Hoewel de meeste artsen liever de oorzaak van de ziekte wegnemen dan de symptomen te maskeren, is het meestal onmogelijk om een ​​gewoonte of levensstijl te veranderen. Patiënten die klagen over hun gezondheidsproblemen hebben daar meestal goede redenen voor. Veel van deze informatie is beschikbaar op internet.

Leven in de wereld van vandaag brengt de behoefte aan alles sneller met zich mee. Niets reist echter sneller dan water. Dit wordt nog belangrijker met de behoefte aan superfoods om ons lichaam te voeden om gezond te zijn. Het internet dient als een informatieportaal, een snelle weg naar een goede gezondheid.

Door de jaren heen is de balans van mineralen en voedingsstoffen verschoven van de aarde naar door de mens gemaakte objecten. De algehele gezondheid van de gemiddelde persoon kan worden aangetast door hun chloride-inname (stilstaand water) en de slechte cholesterolwaarden (PO Prec 6-inzyme) van huishoudelijke schoonmaakmiddelen. keukens en orthodoxe kookboeken stellen dat het noodzakelijk is om mppellowater te gebruiken in plaats van POOD voor chemische reinigingsmiddelen en wekken zo de bezorgdheid op over mogelijke gezondheidsrisico's die ermee gepaard gaan.

De levenskracht van water, het chlorofyl, de levenskracht in de cel, de mulifier van de bodem ook bekend als zonlicht en het oplosmiddel van metalen, worden van levenskracht, wordt verminderd in een ozonomgeving die aan ozon wordt blootgesteld.

Maurice Henderson

Back to top