uitkomst

uitkomst

Akasha-reading

Akasha reading

De praktijk van een Akasha-reading omvat een efficiënte reading van de Akasha-uitkomsten, evenals een bewust bewustzijn van het proces waardoor de resultaten van een Akasha-reading tot stand zijn gekomen.

Hoe is het mogelijk om na het lezen van een boek deze resultaten in je leven te brengen, wat is het voordeel van het kennen van deze ‘externe’ reading? Het antwoord is dat men zich bewust wordt van zowel de actie als de gedachte van de Akasha-reading. Wanneer wij weten hoe wij onze resultaten verkrijgen, zullen wij in staat zijn de vermijding van de resultaten te vermijden.

Wat is na een episodische reading het voordeel te weten wat je leest en in welk proces je het boek leest? Weten wat je aan het lezen bent helpt je de gebeurtenissen in hun juiste perspectief te plaatsen, waardoor je interpretatie kunt vermijden.

Hoe kun je een Akasha reading herkennen?

o Wanneer een Akashic reading nuttig is, helpt het om angst te verminderen; het helpt ook om te focussen.o Een Akashic reading kan bijna elke dag herhaald worden. Gedachten zijn de spiegel van lichaamsprocessen. o Het Akasha weefsel is een opslagplaats van gegevens van wat er op dit moment in het lichaam gebeurt.

De Akasha-record houdt verband met alle fysieke veranderingen die zich voordoen in ons lichaam, wat een poging is om iemand in een staat van evenwicht te houden. Wanneer men zich op de een of andere manier veranderd voelt, zal de Akasha-kroniek herhaald worden om er zeker van te zijn dat de verandering voortdurend is, zodat men niet in staat zal zijn om evenwicht te bereiken.

Wat is een alledaagse Akasha-reactie, en wat zijn de doelen ervan? Een alledaagse Akasha-reactie, is een informatie-input. Het kan bijvoorbeeld het weer zijn, de naam van een persoon of de weg naar huis, de naam van een persoon-eiwit, en de voortgang van een programma, zoals een relatie, campagne, piring of zoon’s college-opleiding, enz.Het maken van een input zoals deze wordt ‘informatie verzamelen’ genoemd.

Het tweede onderdeel van het lezen van de Akasha’s wordt ‘ensementatie’ genoemd. Dit is het proces van het lezen van de Akasha-kronieken om informatie te verifiëren die voorheen onbekend was voor een persoon. Als deze nieuwe informatie bijdraagt tot een beter begrip van hoe iets het lichaam beïnvloedt, dan verandert het hoe die verandering is ontstaan, en welke veranderingen moeten plaatsvinden om een ander resultaat te krijgen. Met andere woorden, er moeten bepaalde veranderingen plaatsvinden om de reactie van het lichaam op een stimulus te “lezen”.

Bijvoorbeeld, als iemand lijdt aan een hartziekte en zijn Akasha-kroniek geeft aan dat hij een roker is, dan zullen artsen dit kunnen voorkomen door te stoppen met roken (en andere vallen van dingen die verband houden met de tabak en nicotine, zoals als je aDO zou zijn, zou je moeilijk kunnen zeggen of je een roker bent of niet en andere ziekten zouden niet voor de hand liggen- Roken is niet de enige ziekte die Akasha-kronieken kunnen zijn voor een ander aspect van het lichaam), en zo een van de bekende oorzaken van hartziekten te stoppen). Ook, als er een nieuwe ontwikkeling is in iemands leven, en het blijkt dat dit te wijten kan zijn aan omgevingsfactoren of hulp Genetica, wat betekent dat deze persoon verder in de Akasha cyclus is dan hij/zij zou zijn geweest, dan zal de Akasha-record hem/haar helpen om dit verband te begrijpen.

Akasha-reacties veranderen en transformeren het lichaam naarmate het dagelijks leven vordert. Bijvoorbeeld, als iemand leert dat hij fysiek aantrekkelijk is voor een partner, dan verandert het fysieke lichaam door hormonen en zuurstofvoorziening van het bloed. Er zijn vele redenen voor deze verandering van het lichaam, die beschreven wordt in een boek genaamd, The Akashic Record, door Dr John rebuild lives. Voor meer informatie of om dit boek te vinden, bezoek de hieronder vermelde website.

Maurice Henderson

Back to top